08
mrt
'22
	 12-jarige fietser ten val op de Maandagsewetering. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Auto rijdt door na ongeval met fietser op rotonde Wildlaan. (foto's)

Een automobilist(e) is dinsdagochtend 8 maart doorgereden na een ongeval in Noordwijkerhout. De aanrijding gebeurde rond tien over zeven in de ochtend toen een man met zijn fiets overstak op de rotonde van de Wildlaan en Maandagsewetering. De automobilist kwam aanrijden en reed tegen de achterkant van de fiets. De fietser kwam hierna ten val. De betrokken auto reed echter door richting de Maandagsewetering en liet het slachtoffer achter...

Getuigen melden dat het om een rode Toyota Aygo ging, een kenteken was deels bekend. Omstanders bekommerden zich om het slachtoffer. Een ambulance kwam ter plaatse om de fietser te controleren op zijn letsel. De politie zocht tegelijkertijd in de omgeving en agenten ter plaatse namen gegeven op en verzamelden feiten.

De fiets van het slachtoffer raakte erg beschadigd. Uiteindelijk raakte de fietser lichtgewond en hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De schoonheidsprijs verdiend deze actie zeker niet. De politie is daarom opzoek naar camera's die de auto in de omgeving hebben vastgelegd om zo achter het hele kenteken te komen en de bestuurder op te sporen.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval, bij de bushalte stonden 3 jongens en er liep een vrouw in een blauwe jas langs, wellicht hebben zij iets gezien. Bel 0900-8844.

Foto's BON.