06
mrt
'22
Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen in Munnekeweij.
Geschreven door Alzheimer Café Noordwijkerhout / Teylingen
Foto's Redactie BON

Alzheimer Café Noordwijkerhout en Teylingen thema: Wat kan ik van een casemanager verwachten?

Maandagavond 14 maart vindt het volgende Alzheimer café plaats in Munnekeweij Noordwijkerhout. Zou dat wat voor uw situatie zijn, een casemanager? Maar wat doet een casemanager dan? Deze avond licht een casemanager dementie toe hoe ze kan helpen bij het maken van keuzes en bij het regelen van de gevolgen. Een casemanager kent als geen ander de weg in zorgverlenersland. In het Alzheimer café van 14 maart...

gaat gespreksleider Wil van der Kwaak in gesprek met Kitty Noordhuizen, casemanager dementie/wijkverpleegkundige. Kitty vertelt over de rol van de casemanager en op welke ondersteuning u een beroep kunt doen.

Het Alzheimer café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, vrienden, hulpverleners en andere geïnteresseerden. Het Alzheimer café is geopend vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur.

Adres: Tuinzaal Munnekeweij, Via Antiqua 25, 2211 HW Noordwijkerhout. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Wij vragen u bij coronaklachten niet te komen. Voor meer informatie: Mevrouw W. van der Kwaak, tel 06 46033996, bereikbaar op woensdag 9 maart tussen 17.00 en 18.00 uur.