Datum: 12-08-2022 - 16:35
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
04
mrt
'22
 Afvalinzameling Meerlanden voor de gehele gemeente Noordwijk.
Geschreven door Meerlanden

Dienstverleningsovereenkomst tussen gemeente Noordwijk en Meerlanden officieel ondertekend.

Met de fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout/De Zilk heeft de nieuwe gemeente Noordwijk voor Meerlanden gekozen als uitvoeringsorganisatie en verzorgt Meerlanden sinds 1 januari 2022 in de gemeente Noordwijk de afvalinzameling. Donderdag 3 maart is de dienstverleningsovereenkomst tussen Meerlanden en de gemeente Noordwijk, officieel ondertekend door burgemeester Wendy Verkleij en Angeline Kierkels, algemeen directeur Meerlanden...

 

Vanaf 1 januari zijn de inzamelvoertuigen van Meerlanden nu ook in de kern Noordwijk actief en vervangen we wijkcontainers voor grondstoffen. De afdeling Publieksinformatie van Meerlanden is bereikbaar voor het maken van een afspraak voor het ophalen van grofvuil, het laten wisselen van minicontainers en andere vragen over de inzameling.

Vragen over afvalinzameling
Voor vragen over afvalinzameling kunnen inwoners terecht bij Meerlanden. Dit kan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31 (0)297 38 17 17. Meer informatie staat op de website van Meerlanden.

Afvalinzameling de komende jaren
In de komende jaren willen we in de gemeente Noordwijk meer grondstoffen uit restafval halen. Zo kunnen we meer hergebruiken en verminderen we het restafval. Daarvoor gaat er één en ander veranderen. In een overzicht van vragen en antwoorden hebben we alvast een aantal zaken op een rijtje gezet.