Datum: 01-10-2023 - 17:48
02
mrt
'22
Carnavalsmaandag in Kokkerhout: Toch nog een Boerenbruiloft voor cliënten Raamwerk! (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Carnavalsmaandagavond en dinsdag in Kokkerhout. (foto's + filmpjes)

De carnavalsverenigingen Kaninefaaten, Keiebijters, Tulpkabouters uit Noordwijkerhout en Duinknijnen uit De Zilk moesten, in verband met de voorbereidingstijd, half januari helaas al besluiten om ook in 2022 hun grote carnavalsfeesten te schrappen. Een evenement organiseren kost namelijk veel voorbereidingswerk en tijd. Net als carnaval in 2021 was het, met de in januari...

4geldende RIVM-richtlijnen, niet mogelijk om grote evenementen door te laten gaan. Iets meer dan een maand later gaat het gelukkig een stuk beter in Nederland en kondigde het kabinet vorige week vergaande versoepelingen aan. Dat was goed nieuws voor iedereen en vooral voor de door de pandemie zwaar getroffen horeca in ons land.

Goed nieuws ook voor alle carnavalsliefhebbers, want het feestje kan gelukkig toch door gaan, maar alleen in de horecagelegenheden van ons eigen Kokkerhout en ook in de Duinpan van De Zilk.

Helaas dus nog geen massaal carnavalsfeest zoals normaal maar toch is het mogelijk, met de restrictie 'vol=vol', om carnaval te vieren in de bekende cafés van Kokkerhout. 

Via de volgende link, klik hier, kun je kijken wanneer, wat, waar is en hoe laat, om daarmee een keus te maken waar je je carnavalsfeessie wilt gaan vieren. 

Carnavalsactiviteiten 2022:

Carnavalsmaandagavond en dinsdag in Kokkerhout: (foto's + filmpjes)
Maandagavond was het aan de foto's (Flashlight Fotografie) en de filmpjes PR (zie filmpje 1 en zie filmpje 2) te zien, een bijzonder geslaagd carnavalsfeest met een top-optreden van Vieze Jack in Café van der Geest

Op dinsdagmiddag 1 maart de laatste dag van het carnaval 2022, was het druk en heel gezellig toeven in de kroegen van Kokkerhout: Café van der Geest, Feestcafé Madero, Café de Ruigenhoek en Het Feest van Harry.

Blaaskapel de Keietoeters bracht op de laatste carnavalsdinsdag een muzikale felicitatie aan Corry Warmenhoven. Deze pittige dame was op dinsdag officieel 25 jaar bij het bedrijf Flowerboost in dienst. Wat regel je voor iemand die al 76 jaar helemaal gek is op carnaval…….? Juist, blaaskapel de Keietoeters uit Noordwijkerhout.

Toen Corry de muziek hoorde maakte ze een vreugdekreet, maar ze dacht nog dat men op het bedrijf de radio op een carnavalszender had gezet. Helemaal verrast was Corry toen ze zag dat speciaal voor haar deze muzikanten binnenkwamen. Met alle medewerkers werd er natuurlijk polonaise gelopen. Het was geweldig!; aldus Flowerboost! (zie foto's in de fotogalerij)

28-02-2022: Carnavalsmaandag in Kokkerhout. Toch nog een Boerenbruiloft voor cliënten Raamwerk! (foto's)

27-02-2022:
Carnavalszondag in Kokkerhout. (foto's en filmpjes)

26-02-2022:
Straatversieringswedstrijd en feessie op De Steeg. (foto's en filmpje) 

25-02-2022:
Kokkerhout is het carnavalsfeessie vieren nog niet verleerd. (verslag carnavalsvrijdag met foto's)

Foto's Flashlight Fotografie, BON en PR.