Datum: 31-03-2023 - 17:45
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

25
feb
'22
Oproep voor reünie 100-jarige Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in Noordwijkerhout.
Geschreven door Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc
Foto's Redactie BON

Coverorkest Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc met ‘Sjaan Soulnight’ in tijdelijke Schelft.

Op zaterdag 26 maart zal het Coverorkest van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc voor het eerst gebruik maken van de tijdelijke Schelft. Met het thema ‘Sjaan Soulnight’ zullen zij samen met Lo van Gorp de grond flink laten trillen. Na een lange pauze heeft muziekvereniging St. Jeanne d’arc eindelijk weer een mooi concert voor u. Na een aantal promsconcerten en top-2000 concerten groeit het orkest van St. Jeanne d’Arc

naar een coverorkest van tegenwoordige muziek. Het genre zal bestaan uit een mix van filmmuziek, Jazz, Swing, beetje Latin maar vooral Soul. Een feest om te spelen, en om naar te luisteren. Vaak ook een feest van herkenning, heerlijk meezingen samen met familie en vrienden en genieten van geweldig goeie muziek. Natuurlijk met een drankje erbij.

In het voorprogramma zullen het vrijetijdsorkest en de marchingband 2.0 hun muzikale noten laten horen. Zo’n feest hoort op een zaterdagavond op een podium samen met veel publiek. Toegangskaarten á € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Vink Multimedia, bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan de zaal.

Zaterdag 26 maart 2022
Locatie: De nieuwe tijdelijke Schelft, Schelftweg 2 in Noordwijkerhout
Zaal open: 19.00 uur. Aanvang optreden: 19.30 uur.

Foto PR.