Datum: 30-06-2022 - 05:54
22
feb
'22
Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: Tips en trucs bij het solliciteren.
Geschreven door Bibliotheek Bollenstreek

Walk & Talk Bibliotheek Noordwijkerhout: Tips en trucs bij het solliciteren.

Op 14 maart van 19.30-21.00 uur tijdens de Walk & Talk in de Bibliotheek van Noordwijkerhout geeft Lilian Allard van een uitzendbureau de workshop: Solliciteren is een vak apart. Hoewel het tegenwoordig makkelijk is om online te reageren op een vacature wordt vaak een cv gevraagd of wordt het Linkedin profiel bekeken. Daarbij is het belangrijk om goed en snel laten zien wat jij in huis hebt en waarom jij een geschikte kandidaat bent....

En jezelf in de markt zetten is niet eenvoudig. Tijdens deze workshop worden tips gegeven om nog beter voor de dag te komen. Met de tips uit deze training kunnen deelnemers aan de slag om anders naar hun cv en profiel te kijken en de kansen vergroten op die nieuwe baan.

Deelname aan de Walk & Talk is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht via www.bibliotheekbollenstreek.nl. Bij de maandelijkse Walk & Talk is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van Walk & Talk is te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je samen met andere werkzoekenden, bij Walk & Talk.

Praktische informatie:
Walk & Talk | Tips en trucs bij het solliciteren
Datum: 14 maart
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Noordwijkerhout
Deelname: Gratis, vooraf aanmelden verplicht
Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl 

Foto PR.