Datum: 16-08-2022 - 21:28
19
feb
'22
Kokkerhout heeft zin in een carnavalsfeessie!
Geschreven door Redactie BON

Kokkerhout heeft zin in een carnavalsfeessie! (update programma's)

De carnavalsverenigingen Kaninefaaten, Keiebijters, Tulpkabouters uit Noordwijkerhout en Duinknijnen uit De Zilk moesten, in verband met de voorbereidingstijd, half januari helaas al besluiten om ook in 2022 hun carnavalsfeesten te schrappen. Een evenement organiseren kost namelijk veel voorbereidingswerk en tijd. Net als carnaval in 2021 was het, met de in januari geldende RIVM-richtlijnen, niet mogelijk om grote evenementen door te laten gaan. Een maand ...

later gaat gelukkig een stuk beter in Nederland en kondigde het kabinet afgelopen dinsdag vergaande versoepelingen aan en dat is goed nieuws voor iedereen en vooral voor de door de pandemie zwaar getroffen horeca in ons land. Goed nieuws ook voor alle carnavalsliefhebbers, want het feestje kan toch door gaan, maar alleen in de horecagelegenheden van ons eigen Kokkerhout.

Helaas dus nog geen massaal carnavalsfeest zoals normaal, maar toch is het mogelijk, met de restrictie 'vol=vol', om carnaval te vieren in de bekende cafés van Kokkerhout. Voor een aantal carnavalsfeesten met een verkoopkaart in Café van der Geest, kon je als je geluk had afgelopen woensdagavond toegangskaarten kopen.

Al snel bleek dat Kokkerhout zin had in een carnavalsfeessie want een tweetal feesten 'HeenenWeer' op vrijdagavond 25 februari en 'FeestFeest' van zaterdagavond 26 februari waren al snel uitverkocht.

Gelukkig kun je nog op andere carnavalsfeesten uit je dak gaan. Sommige met kaartverkoop, maar vaak kun je ook met vrij entree naar binnen, met de restrictie 'vol=vol' volgens de geldende coronaregels.

Via de volgende linken kun je kijken wanneer, wat, waar is en hoe laat, om daarmee een keus te maken waar je je carnavalsfeessie wilt gaan vieren. Ook Carnavalsvereniging De Kaninefaaten is nog druk in de Heen-en-Weer met activiteiten, klik hier. En vrijdag is bekend geworden dat ook de Duinknijnen toch nog een carnavalsfeessie kunnen vieren.

Wij wensen iedereen heel veel plezier daarbij.....Alaaf.

Klik hier voor de
carnavalsfeesten van
Feestcafé Madero
Klik hier voor de
carnavalsfeesten van
Café van der Geest
Klik hier voor de
carnavalsfeesten van
Het Feest van Harry
Klik hier voor de 
carnavalsfeesten van
Café De Ruigenhoek
Voor de leukste
carnavals-outfit
straatversiering!
Suzanne's Feestshop

In de fotogalerij ook nog de carnavalsposters met de evenementen van de verschillende cafés.