Datum: 25-06-2022 - 13:50
16
feb
'22
Landgoed in den Houte: appartementen hoofdgebouw najaar 2022 in de verkoop en update andere deelplannen in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte update voortgang deelplannen: Bosrand, Waterweide, Lanen 4, Sint Bavo-hoofdgebouw. (foto's)

Zoek je het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter? Landgoed in den Houte biedt een grote variatie aan woningtypen. Vrijstaande woningen, herenhuizen, appartementen, 2-onder-1-kapwoningen, rijwoningen, zorgwoningen en kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap. In totaal worden ca. 700 woningen ontwikkeld...


2022 een jaar met veelbelovende plannen voor Landgoed in den Houte. In een nieuwsbrief geeft de projectontwikkelaar een update over de voortgang van de diverse deelplannen.

Eerste woningen van De Bosrand verkocht!
De Bosrand is gelegen aan de rand van Landgoed in den Houte en kenmerkt zich door luxe woningen, omringd door uitbundig groen. De eerste 24 woningen van De Bosrand zijn met succes verkocht. Deze zomer starten we met de verkoop van Bosrand Deelplan 2: 19 vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen op ruime kavels. Daarnaast komen er in De Bosrand 7 exclusieve appartementen met uitzicht op het water en de Engelse tuin. Lees hier meer over deelplan De Bosrand. 

Waterweide nu in verkoop.
Op 10 februari is het deelplan Waterweide in verkoop gegaan. Waterweide is een deelplan met een heel eigen karakter. Het deelplan is aan alle kanten omringd door water en groene oevers. Elk van de 39 luxe woningen in dit plan heeft uitzicht over het water. Lees meer over deelplan Waterweide.

De Lanen Deelplan 4 binnenkort in verkoop
De Lanen vormt het hart van het landgoed. Na de succesvolle verkoop van de eerste drie deelplannen is het nu de tijd voor deelplan 4. Dit deelplan is gelegen direct naast het monumentale Sint Bavo gebouw en vlakbij het Sint Bavopark en de Franse tuin. De 32 woningen bestaan uit pakhuiswoningen, rijwoningen en herenhuizen in de stijlvolle architectuur die we herkennen van de eerdere deelplannen. De Lanen Deelplan 4 gaat naar verwachting in het voorjaar van 2022 in verkoop. Lees meer over deelplan De Lanen.

Appartementen Sint Bavo-hoofdgebouw dit najaar in verkoop. 
Intussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de herontwikkeling van Sint Bavo. Dit monumentale gebouw gaat straks plek bieden aan een aantal exclusieve appartementen waarbij de historische elementen zoals glas-in-loodramen en gewelfde plafonds zoveel mogelijk bewaard blijven. De eerder afgegeven planning is aangepast. Dit deelplan zal na verwachting in het najaar in verkoop gaan. Lees meer over appartementen Hoofdgebouw Sint Bavo.

Foto's 16-2-2022 > BON.