Datum: 12-08-2022 - 16:14
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
14
feb
'22
Burgemeester Wendy Verkleij verrast docenten en medewerkers met Valentijnsgebakjes.
Geschreven door Gemeente Noordwijk

Burgemeester Wendy Verkleij verrast docenten en medewerkers met Valentijnsgebakjes.

Vandaag op Valentijnsdag werden alle basisscholen en middelbare scholen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk verrast met een doos gebak (van Echte bakker van Eeden). Valentijnsgebakjes voor alle docenten, medewerkers en directeuren als blijk van waardering voor hun ongelofelijke inzet afgelopen 2 jaar. 2 scholen werden persoonlijk bezocht door burgemeester Wendy Verkleij: de Regenboogschool in Noordwijkerhout...

en het Northgo College in Noordwijk. Omdat het onmogelijk was alle 21 scholen te bezoeken kregen de andere scholen de gebaksdoos uit handen van de banketbakker met een begeleidende Valentijnsbrief.

2 zware jaren
Burgemeester Wendy Verkleij schrijft in haar brief aan de scholen: Het hart staat voor uw onvoorwaardelijke inzet en liefde voor uw leerlingen. Wij weten dat u het zwaar heeft gehad de afgelopen twee jaren. En dat u ongelofelijk creatief bent geweest met online les geven, de school ombouwen, afstand houden, risico lopen en les geven voor lege klaslokalen door lockdowns en quarantaine.

Dikke pluim
Nog steeds wordt er een beroep gedaan op uw veerkracht. Leerachterstanden moeten worden weggewerkt en ondertussen houdt u de kinderen thuis aan het werk. U verzet elke dag fantastisch werk en daarmee maakt u het verschil voor de toekomst van de kinderen in onze gemeente. Daarvoor verdient u een dikke pluim. En daarom bezorgen wij u, als kleine blijk van waardering, deze Valentijnsgebakjes. Dank u wel namens de hele gemeente!

Foto's PR.