Datum: 02-10-2022 - 09:08
14
feb
'22
Bericht van Kaninefaaten voor Kokkerhout in Noordwijkerhout
Geschreven door Carnavalsvereniging de Kaninefaaten
Foto's Redactie BON

Let op! Deadline aanmelden carnavalsattentie Kaninefaaten zieken en ander leed 20 februari 2022.

Onlangs riep CV de Kaninefaaten op om de adresgegevens door te geven van mensen die door ziekte en ander leed wel een opsteker kunnen gebruiken. Prins Heen-en-Weer en Prinses Ciclista van de Kaninefaaten willen die mensen samen met de vrouwen van de Senatoren (oud Prinsessen) rond het carnavalsweekend een carnavalsattentie bij hen thuis of elders bezorgen. Dus geef de gegevens van hen die noodgedwongen...

in zieken- of verpleeghuizen moeten verblijven of door ander leed zijn getroffen tijdig, uiterlijk op 20 februari 2022, door. Dit opdat de Prins niemand kan teleurstellen, omdat hij niet voldoende attenties heeft.

De Kaninefaaten doen een beroep op iedereen om de namen en adresgegevens van hen die hiervoor in aanmerking kunnen komen door te geven. Dit kan door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Dus kent u of bent u iemand die hiervoor in aanmerking komt, laat het voor 20 februari 2022 weten aan de Kaninefaaten! Want ……Carnaval vier je altijd en overal!

Foto JP Heemskerk.