Datum: 25-06-2022 - 15:44
13
feb
'22
Ruiter gewond na val van paard in duingebied Duindamseslag. (foto's)
Geschreven door KNRM

Mountainbiker gewond na val op parcours in duingebied.

Het kusthulpverleningsvoertuig van KNRM station Noordwijk is zaterdagmiddag omstreeks 15:03 uur. gealarmeerd voor een mountainbiker die ten val was gekomen in de omgeving van de Middenweg in het noordelijk duingebied van Noordwijk. Het ongeval vond plaats tijdens een afdaling aan het einde van een (ATB) mountainbike parcours. Aanwezige vrienden hebben na de val direct de hulpdiensten ingeschakeld. Het KNRM kusthulpverleningsvoertuig heeft het...

ambulancepersoneel met hun materiaal aan de Randweg in Noordwijk opgehaald en is naar de opgegeven locatie in het duingebied gereden. Eenmaal ter plaatse is het slachtoffer door het ambulance personeel onderzocht waarna het been van het slachtoffer in een vacuümmatras is gestabiliseerd.

Het slachtoffer is daarna in een brancard naar het kusthulpverleningsvoertuig overgebracht. Het kusthulpverleningsvoertuig heeft het slachtoffer vanuit het duingebied naar de ambulance vervoerd waarna het slachtoffer met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis in Leiden kon worden overgebracht.

Foto's KNRM.