11
feb
'22
Met de wind in de rug over het Noordwijkse strand bij de NederStrandLoop in Noordwijk en Noordwijkerhout.
Geschreven door NSL - Noordwijkerhoutse Strandlopers
Foto's Redactie BON

Met de wind in de rug over het Noordwijkse strand.

De Atletiekvereniging Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) organiseert op 27 februari 2022 de NederStrandLoop. Een fantastische hardloopwedstrijd door de duinen en over het Noordwijkse strand. Daarna is het lekker nagenieten op het strand of het terras. Tijdens deze loop zullen ook de NSL-clubkampioenschappen worden gehouden. In dit jaargetijde is het altijd verrassend hoe de weersomstandigheden zijn, inclusief de conditie op het strand. De route is afhankelijk...

van de windrichting, op het strand lopen we met de wind in de rug, door de beschutte duinen heb je geen last van tegenwind. Ideaal voor een mooie PR! Er is een korte afstand (7,9 km) en een lange afstand (15,8 km).

Inschrijving kan uitsluitend vooraf tot vrijdag 25 februari 23:00 via de website www.av-nsl.nl en kost € 10,00. Dit geldt voor beide afstanden. VOL=VOL. Na-inschrijving is niet mogelijk. Ophalen van startnummers kan voor de wedstrijd vanaf 9:30 uur bij Strandplaats Nederzandt.

Inbegrepen is een kop koffie/thee. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. Op de wedstrijd-locatie zijn toiletten aanwezig en is er omkleedgelegenheid. Check onze website voor de geldende coronamaatregelen.

Hou je van hardlopen en wil je dat vaker doen in groepsverband? Kom dan (proef)lopen bij de NSL en ontdek hoe jij fit blijft. Meld je vrijblijvend aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website www.av-nsl.nl.

Drone-foto's 2019 Chris Koomen.