Datum: 25-06-2022 - 12:43
10
feb
'22
Vandaag om 12.00 uur start de verkoop van 39 woningen deelplan Waterweide op Landgoed in den Houte in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Verkoop van 39 woningen deelplan Waterweide op Landgoed in den Houte van start gegaan.

Geniet van een luxe woning aan het water die van alle gemakken is voorzien. Deelplan Waterweide op Landgoed in den Houte is omgeven door water en gericht op rustig wonen in het groen. Daardoor ervaar je hier altijd het ultieme eilandgevoel. Elke woning ligt met de voor- of achtergevel bijna aan het water. Het eiland is op vijf plekken verbonden met de rest van het landgoed, maar slechts één is toegankelijk voor auto’s....

Zo weet je zeker dat het hier heerlijk rustig is en kinderen fijn kunnen spelen. Elke dag een vakantiegevoel! Zie jij jezelf hier al wonen? 

Omgeven door water en groen
Waterweide bevindt zich op de plek van de (voormalige) Kinderboerderij De Dierenhoeve. Het terrein is een eiland met een eigen karakter. Je geniet van extra privacy doordat de woningen 1,5 meter boven het waterpeil en 0,8 meter boven het wandelpad liggen.

Op deze plek worden 39 woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kapwoningen en kleinschalige woonblokken van drie tot zeven woningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 125 tot 172 m². Door de verschillen in grootte en vorm is er volop keuze in woningtypes, maar allemaal zijn ze heerlijk ruim en omgeven door water en groen.

Autoluw
Wonen in Waterweide betekent niet alleen genieten van een comfortabele nieuwbouwwoning, maar ook van de natuur. Want welke woning je ook kiest, overal heb je uitzicht op het water op de groene omgeving. De waterpartijen worden uitgebreid en langs het water worden wandelpaden en een speelweide aangelegd.

Voor de auto’s is er slechts één toegangsweg die uitkomt op de parkeerplaatsen in de binnenhofjes tussen de woningen. Zo kun je lekker dicht bij de woning parkeren en toch uit het zicht.

Warm metselwerk, natuurlijke tinten
De woningen zijn ontworpen in een stijlvolle architectuur die overeenkomsten vertoont met de andere woningen op het landgoed, maar toch een heel eigen stijl heeft. De woningen kenmerken zich door een warm, gemêleerd metselwerk in natuurlijke tinten, smalle ramen en sfeervolle houten accenten.

Hier en daar is een tuitgevel toegepast, die het gevelbeeld verrijkt en meer ruimte geeft op de tweede verdieping. Enkele woningen die op een zichtbare plek gelegen zijn hebben een bijzondere zijgevel gekregen, met fraai verticaal raamwerk dat je ook terugziet in de tuin, en een brede dakoverstek van 1,5 meter.

Start verkoop 39 woningen deelplan Waterweide:
De start van de verkoop van de 39 woningen van deelplan Waterweide zal vandaag plaatsvinden op donderdag 10 februari om 12.00 uur. Vanaf dan kun je alle informatie over de woningen terugvinden op de website, zoals de prijzen, verkooptekeningen, brochures en meer.

Inschrijven gaat volledig digitaal!
Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan kun jij je vanaf 10 februari inschrijven via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account. Let op, inschrijven kan tot uiterlijk maandag 21 februari, 23.59 uur.

Kaarten/foto's PR. Luchtfoto BON.