Datum: 26-11-2022 - 20:12
Black Friday acties en aanbiedingen met (weekend)voordeel 
op de BON-actiepagina, klik hier.

 

05
feb
'22
Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Politie Noordwijk
Foto's Redactie BON

Weekoverzicht Politie gemeente Noordwijk: aanhouding na joyriding, diverse diefstal, 15 wijkzorg-meldingen.

De politie stelt steeds meer informatie beschikbaar via hun website en social mediakanalen over hun werkzaamheden en meldingen die er dagelijks binnenkomen. De politie geeft aan dat het gebruik van social media voor hun een manier is om de politie te verbinden met burgers, bedrijven en partners. Via communiceren op social media draagt men bij...

aan de doelen van de organisatie het politiewerk en het vertrouwen in de politie. Ook Politie in de gemeente Noordwijk (Noordwijkerhout, De Zilk) is actief op de social media en geeft men geregeld een weekoverzicht van de meldingen die er afgelopen week binnen kwamen.

Politie weekoverzicht.

Hieronder staat een kleine selectie van de meldingen die wij afgelopen week hebben gehad. 

STORM
* Alles nog heel en bent u niet weggewaaid!? Maandag 31 januari raasde storm Corrie over ons land. Ook in Noordwijk Noordwijkerhout en DeZilk ontvingen wij veel storm gerelateerde meldingen. Gelukkig geen incidenten waarbij sprake was van letsel. Storm 2

VERKEER
* 6 aanrijdingen, waarvan 3 met letsel.
* 2 bestuurders kregen proces-verbaal voor rijden onder invloed van drugs.
* In Noordwijkerhout maakte iemand het wel heel gek. Joyriding op een motorfiets zonder rijbewijs met een aanrijding tot gevolg. De verdachte kreeg proces-verbaal.
* Een 17-jarige Noordwijker werd gepakt op zijn scooter. Met snelheden van ver boven de 80 km/u en geschorst kenteken reed hij door de gemeente.

WIJKZORG
* 15x kwam de politie bij een melding van sociale wijkproblematiek en/of ruzies. 5x werd er geluidsoverlast gemeld en 8x meldde u een verdachte situatie.

CRIMINALITEIT
* Op ‘t Laantje werd een 19 jarige Noordwijker aangehouden op verdenking van dealen drugs.
* Er werd 1 verdachte winkeldiefstal aangehouden.
* Er werd een fiets en een bromfiets gestolen. Opvallend genoeg stonden beiden niet goed afgesloten of in een niet afgesloten tuin/erf schuur.
* Naast deze selectie waren we preventief aanwezig in de gemeente en werden verschillende controles uitgevoerd.

Foto PR.