29
jan
'22
Motorrijder onderuit op de Victoriberg en wordt aangehouden na een zoektocht. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Motorrijder onderuit op de Victoriberg en wordt aangehouden na een zoektocht. (foto's)

Zaterdag aan het eind van de middag kwam er rond de klok van 17.00 uur, een melding van een ongeval ter hoogte van het zebrapad op de Victoriberg, hoek kerkeland. De ambulance en de politie kwamen ter plaatse. Daar bleek dat er een motorrijder onderuit was gegaan. Getuigen konden vertellen dat de motorrijder zonder helm reed en na de schuiver was weggelopen richting de Zeestraat...

 

De politie is op zoek gegaan naar de man, omdat hij ook gewond zou zijn geraakt. De zoektocht door het dorp nam enige tijd in beslag. De eigenaar van de motor meldde zich ook, het bleek dat de motorrijder zonder toestemming de motor had mee genomen.

De eigenaar wist te vertellen waar de gezochte man woonde, echter een bezoek aan het huisadres leverde ook niets op. Vlak erna kon de man toch getraceerd worden op het parkeerterrein van de Coremolen.

Hij moest een blaastest doen en bleek teveel gedronken te hebben. Hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Ook de eigenaar van de motor is mee gegaan naar het bureau voor een verklaring.

Foto's Wendy Weijers.