Datum: 12-08-2022 - 16:31
Nieuwe aanbiedingen met (weekend)voordeel op actiepagina, klik hier.
27
jan
'22
D'Demonstratie voor Vrijheid' op de Brink aangekondigd in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

'Demonstratie voor Vrijheid' op de Brink aangekondigd.

Op zaterdagmiddag 15 januari vond er net als in veel andere gemeenten in Nederland ook een horecaprotest plaats in Noordwijkerhout. De plaatselijke horeca deed dit om hun ongenoegen te uiten tegen de coronamaatregelen. Dit was feitelijk het eerste openlijke protest in ons dorp tegen de coronamaatregelen, die door de overheid werden/zijn opgelegd om de verspreiding...

van het coronavirus tegen te gaan. Deze week is er een nieuw openbaar coronaprotest aangekondigd en hij is ook redelijk uniek voor ons dorp te noemen. Omdat in het verleden, behalve 'een 'Behoud van de Schelft' protestmars in 2016, in Noordwijkerhout weinig demonstraties plaatsvinden.

Op de sociale media gaat een poster de ronde met de aankondiging van een protestdemonstratie met als thema 'Demonstratie voor Vrijheid'. De organisatie (nog niet bekend bij de redactie van BON) geeft op de poster aan 'Genoeg is Genoeg' en willen hiermee protesteren waarbij men aangeeft 'Geen QR' en 'Geen Great reset' te willen.

De demonstratie vindt plaats op zaterdag 26 februari en gaat van start op de Brink, verzamelen is om 12.00 uur en de start is om 13.00 uur. Op deze dag zou normaal de carnavalsoptocht gaan plaatsvinden! De organisatie heeft de demonstratie al aangekondigd bij de gemeente Noordwijk.

Foto PR.