23
jan
'22
Automobilist aan de wandel na ongeval Langevelderlaan. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Automobilist aan de wandel na ongeval Langevelderlaan. (foto's)

In de nacht van zaterdag op zondag kwam om 00.07 uur een melding binnen bij de hulpdiensten, dat er een auto gecrasht was in een sloot langs de Langevelderlaan op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. De betreffende auto werd flink gehavend met z’n neus in de modder aangetroffen. Bij de crash is een betonnen paal volledig uit de grond getrokken en verderop in de sloot terecht gekomen, ook is er een Ziggo-kastje...

gesneuveld. Toen de politie arriveerde was er in de auto niemand meer aanwezig, een paar honderd meter verderop werd een man aangetroffen die in de richting van Noordwijkerhout aan het lopen was. Zijn kleding was gedeeltelijk nat, het bleek om de bestuurder van de auto te gaan.

De man was zelfstandig uit de auto geklommen en na het ongeluk aan de wandel gegaan. De gewaarschuwde ambulance heeft de man opgevangen en in de ambulance nagekeken. Hij is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Mogelijk was de bestuurder onder invloed, politieonderzoek moet verder uitwijzen wat precies de oorzaak was van het eenzijdige ongeval. Een berger heeft de auto weggehaald.

Foto’s Wendy Weijers Blik Op Noordwijk.