Datum: 16-05-2022 - 20:16
20
jan
'22
Eeterij De Beleving houdt ludieke horeca protestactie, reserveer nu je tafeltje in de diner-bus!
Geschreven door Eeterij de Beleving

Eeterij De Beleving houdt ludieke horeca protestactie, reserveer nu je tafeltje in de diner-bus!

Restaurant Eeterij De Beleving op de Kraaierslaan is bezig om een ludieke horeca protestactie te organiseren op zaterdag 29 januari aanstaande. Zij gaan dan in een diner-bus een 2-gangen diner (geheel coronaproef) verzorgen voor hun gasten. Zij denken namelijk dat als de horeca na 25 januari weer open mag, dat maar tot 17.00 uur zal zijn. En dat is voor de avond-restaurants natuurlijk een no go!...

Eeterij De Belevingheeft een touringcarbus ingehuurd met 11 tafels en sfeerverlichting, waarin hun gasten heerlijk kunnen dineren. Het restaurant bezorgt en serveert het voorgerecht in de bus vanuit de keuken van het restaurant en deze gaat dan door de Bollenstreek rijden.

Als het voorgerecht klaar is dan rijdt de bus weer terug, bij het restaurant wordt vervolgens het hoofdgerecht geserveerd. Het serveren wordt gedaan door een serveerster in stewardesskleding, want in de vliegtuigen mag immers ook geserveerd en gegeten worden! 

Alles zal natuurlijk geheel volgens de coronamaatregelen plaatsvinden en alleen op reservering.

Het keuze menu:
Voorgerecht:
- Sushi en Tataki van Tonijn 
- Steak Tartaar
- Duo van Carpaccio en Vitello Tonato
Hoofdgerecht:
- Argentina Fire Steak
- Risotto met ossenhaas medaillons
- Parelhoen
- Tamme Eend met morillesaus
- Saté de luxe

* Bij de reservering kan je eventuele bijzonderheden zoals allergenen doorgeven en ook bieden wij vegetariërs een alternatief in overleg.

* Reserveertijden: 17.00 tot 19.15 uur of van 19.30 tot 21.45 uur.

* Prijs 55 euro per persoon (minimaal 4 personen per reservering) reserveren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..