Datum: 23-05-2022 - 01:06
18
jan
'22
Dagboek verhuizing Kinderboerderij de Dierenhoeve In Noordwijkerhout. (foto's)
Geschreven door Redactie BON

Dagboek verhuizing Dierenhoeve (5): Dierenhoeve gesloten en koffiehuis op tijdelijke locatie geplaatst. (foto's)

Er zijn ondertussen achter de schermen grote stappen gezet om eindelijk, na jaren van onderzoeken en plannen maken, de verhuizing van de Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve ook zichtbaar in gang te zetten. Eerst verhuist men naar een tijdelijke locatie zoals eerder al op BON bericht, dan naar de nieuwe locatie en dat is de grond rondom het Pesthuis en naast de Engelse Tuin. In samenspraak...

met het bestuur van de Dierenhoeve gaan we hier op BON een dagboek over de verhuizing bijhouden, om u goed op de hoogte te houden over de verdere stappen en ontwikkelingen. Onder ieder nieuw dagboek-item staan de al eerder verschenen nieuwsberichten over de verhuizing en alles wat daar mee  te maken heeft.

Dagboek 5 > 18-01-2022: Dierenhoeve gesloten en koffiehuis op tijdelijke locatie geplaatst. (foto's)
Sinds 6 januari 2022 is kinderboerderij de Kinderboerderij voorlopig gesloten voor bezoekers, ivm de verhuizing naar de tijdelijke locatie aan de overkant van de nieuwe Sint Bavolaan op Landgoed in den Houte. Het bestuur van Stichting de Dierenhoeve verwacht dat de verhuizing medio maart 2022 voltooid zal zijn.

Wanneer iedereen precies weer welkom is op de kinderboerderij, zal tzt uitgebreid via de sociale media van de Dierenhoeve en pers gedeeld gaan worden. Maar tot die tijd kunt u hier op BON met enige regelmaat de verhuizing volgen middels info en foto's.

De omheining van het nieuwe terrein is de afgelopen weken al geplaatst en komt van de oude locatie en is nog in een goede staat. Men is op dit moment ook druk doende om verschillende houten onderkomens te bouwen voor de dieren van de kinderboerderij (zie foto's).

Dinsdagmorgen 18 januari heeft projectontwikkelaar Trebbe van Landgoed in den Houte een tijdelijk gebouw geplaatst, welke dienst moet gaan doen als koffiehuis en toiletvoorziening (zie foto's). Aanstaande donderdag of vrijdag zal er een opslagloods geplaatst gaan worden aan de achterkant van het terrein.

Dagboek 4 > 28-10-2021: Ondertekening overeenkomst aankoop grond en Pesthuis. (foto's)

Dagboek 3 > 12-10-2021: Kinderopvang Boerderijkids klaar voor de toekomst op Landgoed in den Houte. (foto's)

Dagboek 2 > 19-09-2021: Dierenhoeve viert nog één keer uitbundig feest op hun oude vertrouwde stekkie. (foto's)

Dagboek 1 > 04-09-2021: Dierenhoeve verhuist naar een tijdelijke plek voor definitieve nieuwe locatie. (foto's)

Foto's BON.