Datum: 21-05-2022 - 09:08
19
jan
'22
Weekendactie bij Echte bakker van Eeden na winnen van Best Customer Experience 2021.
Geschreven door Redactie BON

Weekendactie bij Echte bakker van Eeden na winnen van Best Customer Experience 2021.

De winkel van Echte bakker van Eeden in de Kerkstraat is de winnaar geworden van de Best Customer Experience 2021, zij kwamen als beste uit de gehouden test. De Best Customer Experience vond dit jaar voor het eerst plaats. Voor deze prijs kregen alle 330 Echte Bakkerwinkels bezoek van de mystery shoppers van Secret View. Op basis van hun eindoordeel reikte vrijdag 17 december 2021 Niek Koning...

oprichter van Secret View in het bijzijn van Geert Caniels, directeur van het Echte Bakkersgilde de prijs uit.

Reactie winnaar Echte bakker van Eeden.
Annet Hulsebosch nam deze namens Echte bakker van Eeden in ontvangst. Zij is verantwoordelijk voor de aansturing van het winkelteam aan de Kerkstraat. “We zijn helemaal overdonderd dat we de beste zijn van heel Nederland!”, zegt Annet.

“De mystery shoppers hebben we niet opgemerkt. Wij zijn zoals we zijn en daar doen we het mee. We geven vaak advies over de producten en we nemen de tijd voor een praatje. Als je gezellig naar de klanten doet krijg je ook gezelligheid terug.”

Best Customer Experience
De mystery shoppers van Secret View zijn geen professionele auditors maar gewone consumenten. Zij bezochten alle Echte Bakkers meerdere keren bezocht en beoordeelden deze op de ervaring die zij hun klanten bieden.

Hierbij is onder andere aandacht besteed aan de ontvangst, het plaatsen van de bestelling, de (product)presentatie en de gastvrijheid en klantvriendelijkheid van de medewerkers. De vragenlijst bevat tientallen vragen die samen de hele klantreis in kaart brengen.

Winnaars winkel Kerkstraat
De winkel van Van Eeden aan de Kerkstraat in Noordwijkerhout blonk op bijna alle vlakken uit. De passie, behulpzaamheid en persoonlijke benadering van de medewerkers werden vooral geroemd. Eén van de mystery shoppers zegt samenvattend: “De medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze spraken erg enthousiast over de producten en leken veel plezier in het werk te hebben.”

Weekendvoordeel 21 en 22 januari
Naar aanleiding van het winnen van deze mooie prijs is er vrijdag 21 januari en zaterdag 22 januari, in beide winkels van de Kerkstraat en Havenstraat, voor alle klanten een leuk actiepakket samengesteld. Zie de foto van het weekendvoordeel hieronder.

In de winnende winkel op de Kerkstraat krijgt iedere klant op zaterdag 22 januari bij een besteding van 5 euro of meer een gratis lekkernij! U bent van harte welkom.

Bron tekst Bakkers in bedrijf en Echte bakker van Eeden. Klik op de foto voor een vergroting.