Datum: 23-05-2022 - 00:51
18
jan
'22
Open dagen Teylingen College KTS dit jaar online.
Geschreven door Teylingen College KTS

Open dagen Teylingen College KTS dit jaar online.

Open dagen, zoals de KTS die graag organiseert voor basisschoolleerlingen, gaan dit jaar helaas niet door. Om toch een kijkje in de keuken (én de werkplaats!) te geven, organiseert de KTS een online informatieavond voor groep 8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) op dinsdag 25 januari om 19:00 uur. Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 14 januari heeft de KTS besloten om de geplande...

fysieke open dagen van 25 en 26 januari te annuleren. De KTS vindt het, gezien de situatie rondom corona, niet verantwoord om grote groepen basisschoolleerlingen naar de school te laten komen.

Omdat met name groep 8-leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) wel behoefte hebben aan informatie, organiseert de KTS een online informatieavond op dinsdag 25 januari om 19:00 uur.

Tijdens een webinar krijgen leerlingen en hun ouders alle informatie die ze nodig hebben bij de keuze voor een middelbare school.

Het aanmelden voor de informatieavond gaat via een formulier. Dit is te vinden op de website van de KTS: www.teylingen-college.nl/kts en via de QR-code op de foto. 

Foto PR.