Datum: 23-01-2022 - 07:13

14
jan
'22
Stewardessen van KLM delen 'Geluksmomentjes' uit aan gasten van Stichting Met je Hart. (foto's)
Geschreven door St. Met je hart Noordwijkerhout/Noordwijk

Stewardessen van KLM delen 'Geluksmomentjes' uit aan gasten van Stichting Met je Hart. (foto's)

Woensdag 12 januari waren er een flink aantal 'Geluksmomentjes' voor gasten van Stichting Met je Hart Noordwijkerhout. De landelijke organisatie van Met Je Hart had aan een aantal grote bedrijven in Nederland gevraagd of ze een leuke attentie konden doneren voor de eenzame ouderen in Nederland. Zeker door de coronamaatregelen is de eenzaamheid onder ouderen groot te noemen en Met je Hart...

wilde daar aandacht aangeven met een 'Geluksmomentje'. De grote bedrijven zorgden naast de attentie er ook voor dat eigen medewerkers ingezet konden worden, om in verschillende plaatsen van ons land de attenties uit te delen.

Voor Noordwijkerhout gingen stewardessen van KLM Royal Dutch Airlines langs de deuren van gasten van de plaatselijke Met je Hart, om een leuke attentie van Bloomon (een online bloemist) te overhandigen. De gasten vonden het heel leuk en bijzonder om met hen een praatje aan de deur te kunnen maken.

Tegelijkertijd hebben de dames van KLM ook namens Stichting Met je Hart Noordwijkerhout, een cadeautje aan hun gasten overhandigd. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Met een flesje wijn en een doosje bonbons wilden de vrijwilligers van Met je Hart, dit nieuwe jaar op een bijzondere manier inluiden. Aan de reacties van de gasten te merken is dit zeker gelukt!

Foto's PR. Actie Stichting Met je Hart i.s.m. KLM en Bloomon.