Datum: 23-01-2022 - 06:08

11
jan
'22
Prijswinnaars Noffie-eindejaarsactie 2021.
Geschreven door Ondernemersvereniging Noordwijkerhout Centrum

Prijswinnaars Noffie-eindejaarsactie 2021.

Ondanks alle coronaperikelen ging de vertrouwde Noffie-eindejaarsactie gewoon door! En gelukkig heeft Noordwijkerhout weer enthousiast meegedaan. De noffie-zegelaars van de Ondernemersvereniging Noordwijkerhout Centrum geven in de Sint- en kerstperiode dubbele noffies uit en houdt hun jaarlijkse eindejaarsactie, waar men mee kan dingen naar mooie prijzen bij inlevering van een lot...

Een van de bijkomende dingen van het thuiszitten is dat er veel opgeruimd wordt. Dat hebben we kunnen merken, want er werden zelfs zegels van het eerste uur ingeleverd. Wat ook opvalt zijn de nieuwe inwoners, die de waarde van de Noffie zegel herkennen. Namen als Pauluslaan, Bavopark, Engelse Tuin en St. Aloysiuslaan komen regelmatig voor op de ingeleverde formulieren.

Behalve uit Noordwijkerhout kwamen de ingeleverde kaarten uit alle hoeken van de Bollenstreek, ook was er een inzending uit Nootdorp en zelfs uit Hilversum! Er is weer meer geplakt dan vorig jaar, er zijn meer dan 3100 formulieren ingeleverd!

De Noffie-commissie heeft drie mensen blij kunnen maken met een hoofdprijs van resp. 1500, 1000 en 750 euro aan waardebonnen. Verder werden er 40 prijswinnaars blij gemaakt met 50 euro aan waardebonnen. Deze waardebonnen zijn te besteden bij alle ondernemers die noffies verstrekken.

Alle prijswinnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Foto's Noffie-commissie.