Datum: 21-01-2022 - 09:43

08
jan
'22
Firemen Dakarteam in de Dakar Rally van 2022.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Firemen Dakarteam in Dakar Rally 2022: Verslag rustdag en update blog. (foto's)

Van 1 januari t/m 16 januari 2022 zal weer de zwaarste rally ter wereld gereden worden, de Dakar Rally. Op RTL7 zal dagelijks verslag gedaan worden van deze loodzware wedstrijd in één van de meest onherbergzame gebieden. Via de eigen social media van het Firemen Dakarteam maar ook via Blik Op Noordwijkerhout zal het mediateam jullie op de hoogte houden over verloop....

van de rally en de prestaties van het Firemen Dakarteam van captain Richard de Groot uit Noordwijkerhout. Soms met foto’s, soms met filmpjes en soms helaas alleen met tekst. Het internet bereik is een groot goed, maar nog niet in alle uithoeken van de wereld even stabiel.

Raceteam bestaat uit: Richard de Groot (o.a. Noordwijkerhouter, eigenaar Formule 2 tankstations, eigenaar rally-team, teamcaptain en chauffeur), Jan Hulsebosch (hoofdmonteur), Mark Laan (navigator) Serviceteam: Mac Meiland, Mike Hulsebosch, Johan Vis, Chris van der Voort. Marketing en media: Remco Heilbron, Simone van Huijstee. 

8-1-2022: Firemen Dakarteam in Dakar Rally 2022: Verslag rustdag.
Zaterdag 8 januari, rustdag in Riadh ... Nou, rustdag. Het enige échte verschil met een race dag is dat er niet geracet is. Het serviceteam is de hele dag in de weer geweest om de truck weer helemaal op en top race-klaar te maken. Aan het eind van zo'n eerste week Dakar moet de truck nou eenmaal helemaal nagelopen worden.

Fotografen die langskomen, interviews met het raceteam, een praatje met andere teamleden, eigen opnames maken, toch nog even een boodschapje ivm de komende week. Jaaa, ze kunnen het dan wel een rustdag noemen, maar je bent rustig de hele dag druk.

Morgen zondag begint de tweede week van de Dakar 2022. Deze zevende special gaat naar Al Dawadimi. Liaison > 299 km - Special > 402 km.

Tekst Firemen Dakarteam. Klik hier voor de laatste blog 7-1-2021.

9-
Verslag stage-6. (foto's en filmpje)
8-
Verslag stage-5. (foto's en filmpje)
7-
 Update blog 3 'Keuren, reizen en natuurlijk...racen!'.
6- Verslag stage-4 > team stijgt plaats in klassement. (foto's + filmpje)
5-
12e plaats in stage-3 en 10e in klassement (foto's + filmpje)
4-
14e plaats in stage-2 en 10e in klassement (foto's + filmpje)
3-
9e plaats in stage-1 en 10e in klassement. (foto's + filmpje)
2- Dagboek Firemen Dakarteam 1-1-2022: De proloog. (foto's+filmpje)
1- Firemen Dakarteam in Dakar Rally 2022: De kop is eraf! (foto's+filmpje)

Foto's Firemen Dakarteam: stage-6 en de rustdag.