Datum: 21-01-2022 - 09:09

07
jan
'22
Wilfred van Leeuwen ook volgend jaar trainer VVSB en vertrek aanvaller Felitciano Zschusschen.
Geschreven door VVSB

Wilfred van Leeuwen ook volgend jaar trainer VVSB en vertrek aanvaller Felitciano Zschusschen.

De Technische Commissie (TC) van VVSB en trainer Wilfred van Leeuwen zijn het eens geworden over een verlenging van de in november 2021 gestarte nieuwe samenwerking. Dat betekent dat de trainer niet alleen dit seizoen afmaakt, maar ook volgend jaar het Eerste van VVSB onder zijn hoede neemt. Het bestuur en de TC van VVSB zijn daar erg blij mee, laat men weten...

Donderdagavond 6 januari is de spelersgroep geïnformeerd tijdens het trainingskamp in Benamaldena Spanje. Daar bereid de selectie van VVSB zich voor op een hopelijk succesvollere 2e seizoenshelft. Tijdens het trainingskamp vinden ook de spelersgesprekken plaats en wordt een vervolg gemaakt met de invulling van de selectie voor het volgende seizoen.

Vandaag is ook bekend geworden dat aanvaller Felitciano Zschusschen en VVSB in de winterstop afscheid van elkaar hebben genomen. De aanvaller is daarom ook niet mee op trainingskamp en gaat waarschijnlijk dichter bij huis voetballen. Men dankt Felitciano voor zijn inzet in de afgelopen 2,5 seizoenen en wensen hem veel succes in de toekomst.

Assistent trainer Bert van Duijvenbode stopt aan het einde van dit seizoen, waarna hij meer tijd gaat besteden aan zijn vrouw, kleinkinderen en ander werk. Maar eerst wil hij met de groep nog een goed resultaat neerzetten. Het bestuur wenst de selectie een goed trainingskamp in goede gezondheid toe!

Foto BON.