Datum: 25-01-2022 - 15:22

04
jan
'22
Marcel van Dam plaatst zich na knappe overwinning in Gouda opnieuw voor finale ONK-Poker.
Geschreven door ONK Poker

Jos Willemse 'Online Nieuwjaars- kampioen Poker' en kwalificeert zich voor finale Open NK Poker.

Op zaterdag 1 januari 2022 werd het Online Nieuwjaarstoernooi georganiseerd. In totaal kwamen er 166 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het virtuele startschot werd om 19.30 uur gegeven en na iets meer dan 4 uur online pokeren werd Jos Willemse (u weet wel van Kapper Jos Willemse aan de Dorpsstraat) de Online Nieuwjaarskampioen....

Sinds de uitbraak van het coronavirus heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Jos zich voor de finale van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. De finale wordt in juli 2022 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Nico Schilder (2e) en Brahim Bazi (3e) wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales en kunnen zich via die weg nog kwalificeren voor de finale.

De gehele uitslag van het Online Nieuwjaarstoernooi is hier te vinden.

De top 3 van het ni:

1. Jos Willemse
2. Nico Schilder
3. Brahim Bazi

Foto PR.