02
jan
'22
Nieuwjaarsduiken, kitesurfen en wandelaars op drukke 2e Nieuwjaarsdag bij Langevelderslag. (foto’s)
Geschreven door Redactie BON

Nieuwjaarsduiken, wandelaars en kitesurfen op drukke 2e Nieuwjaarsdag bij Langevelderslag. (foto’s)

Ook dit jaar was er geen georganiseerde Nieuwjaarsduik in verband met de coronamaatregelen. Dat belette echter veel mensen niet om traditioneel op eigen gelegenheid voor een frisse duik te gaan. De buitentemperatuur was op Nieuwjaarsdag aangenaam te noemen, geen vrieskou en het was maar liefst 14 graden. Alhoewel op het strand het windje best dun was weerhield dat mensen niet om lekker...

het water in te duiken, de één deed dit wat makkelijker dan de ander. Klik hier voor de foto's

Omdat oud en nieuw dit jaar in het weekend viel de tweede Nieuwjaarsdag op de vrije zondag en togen veel mensen opnieuw naar het strand. De redactie van BON was vandaag aanwezig op het strand van de Langevelderslag. 

Door de harde wind was het prima weer om te kitesurfen en waren er nog mensen die ook deze dag nog even een Nieuwjaarsduik namen waaronder 112-fotograaf Stephan Bekooij met zijn familie. Het was ondanks het koude windje goed toeven op het strand en zorgde voor een druk strand met veel wandelaars.

Heb jij ook nog foto’s van je Nieuwjaarsduik? Stuur ze in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor plaatsing en maken wij een update!

Foto’s BON.