Datum: 21-01-2022 - 08:39

02
jan
'22
Firemen Dakarteam in Dakar Rally 2022: De proloog. (foto's+filmpje interview en podiumceremonie)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Firemen Dakarteam in Dakar Rally 2022: De proloog. (foto's+filmpje interview en podiumceremonie)

Van 1 januari t/m 16 januari 2022 zal weer de zwaarste rally ter wereld gereden worden, de Dakar Rally. Op RTL7 zal dagelijks verslag gedaan worden van deze loodzware wedstrijd in één van de meest onherbergzame gebieden. Via de eigen social media van het Firemen Dakarteam maar ook via Blik Op Noordwijkerhout zal het mediateam jullie op de hoogte houden over verloop....

van de rally en de prestaties van het Firemen Dakarteam van captain Richard de Groot uit Noordwijkerhout. Soms met foto’s, soms met filmpjes en soms helaas alleen met tekst. Het internet bereik is een groot goed, maar nog niet in alle uithoeken van de wereld even stabiel.

Raceteam bestaat uit: Richard de Groot (o.a. Noordwijkerhouter, eigenaar Formule 2 tankstations, eigenaar rally-team, teamcaptain en chauffeur), Jan Hulsebosch (hoofdmonteur), Mark Laan (navigator) Serviceteam: Mac Meiland, Mike Hulsebosch, Johan Vis, Chris van der Voort. Marketing en media: Remco Heilbron, Simone van Huijstee. 

Dagboek Firemen Dakarteam 1-1-2022: De proloog.
Op nieuwjaarsdag is de Dakar Rally 2022 voor het Firemen Dakarteam van start gegaan met de proloog. Uiteindelijk behaalde de mannen een 16e plaats en in een interview vertellen ze over hun ervaringen in de proloog. (filmpje hieronder)

Later op de dag volgde de presentie van de deelnemers bij de ceremonie op het podium (klik hier voor het filmpje). We zijn nu echt van start gegaan, heel veel succes mannen!

1- Firemen Dakarteam in Dakar Rally 2022: De kop is eraf! (foto's+filmpje)

Foto's screenshots RTL7 en filmpjes Firemen Dakarteam: De proloog.