Datum: 21-01-2022 - 08:26

01
jan
'22
De 'Duin en Bollen Vierdaagse' gaat van start.
Geschreven door Duin en Bollen Vierdaagse

Inschrijving van start voor de eerste 'Duin en Bollen Vierdaagse'.

Je kent de Bollenstreek als een grote bloementuin, mooi gelegen achter zee en duinen. Van 6 tot en met 9 oktober 2022 wordt er voor het eerst een groot wandelspektakel gehouden. De Duin en Bollen Vierdaagse voert je dan door alle dorpen waar de bewoners zich van hun allerbeste kant laten zien. Je kunt vanaf vandaag 1 januari al gaan inschrijven, dan begint jouw voorpret nu...

De wandelaars doen alle dorpen aan in de Duin en Bollenstreek. De verwachting is dat de deelnemers daar warm onthaald worden. De start en finish tijdens de eerste twee dagen zijn in de Keukenhof in Lisse. Het vertrek tijdens de twee slotdagen is in Noordwijk, evenals de grote finale ontvangst op zondag.

Ook worden nog vrijwilligers gezocht. Zij kunnen zich aanmelden via de website of met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het vierdaagse-bureau is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag via 071-8200434.

Zelf wandelen

Heb jij weleens een lang stuk gewandeld? Mooi, schrijf dan meteen in. En ga anders meteen oefenen. Je hebt nu nog de tijd om klaar te zijn voor de allereerste Duin en Bollen Vierdaagse. Kan je later aan je kleinkinderen vertellen dat jij met de allereerste hebt meegedaan.

Data
6 tot en met 9 oktober 2022

Waar wordt gestart en gefinisht?
Donderdag 6 oktober Start en Finish Keukenhof Lisse
Vrijdag 7 oktober Start en Finish Keukenhof Lisse
Zaterdag 8 oktober Start en Finish Noordwijk
Zondag 9 oktober Start en Finish Noordwijk

Afstanden en inschrijfgelden zijn:
Inschrijven (klik hier) kan voor de volle 4 dagen op de volgende afstanden.
* KidsWalk is tot 12 jaar
* 40 kilometer: Vier dagen € 80
* 30 kilometer: Vier dagen € 75
* 20 kilometer: Vier dagen € 70
* 15 kilometer: Vier dagen € 60
* 5 kilometer: Vier dagen € 20