Datum: 21-01-2022 - 09:15

01
jan
'22
Opnieuw drie auto's betrokken bij kop-staartbotsing op N206 De Zilk. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Veroorzaker ongeval N206 vlucht weg. (foto's+filmpje)

In de nieuwjaarsnacht rond de klok van 02.30 uur werden de hulpdiensten ingeschakeld voor een ongeval op de N206 tussen Noordwijk en Noordwijkerhout. Een bestelbusje was achterop een ander busje geklapt. De veroorzaker van het ongeluk verliet de plaats van het ongeval en ging er via de sloot vandoor, het weiland in. Een inzittende van het geraakte busje is nagekeken...

in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft de politie geassisteerd bij de zoekactie naar de verdwenen bestuurder. Met grote lampen en een warmtecamera werd het weiland afgezocht. De brandweer legde een ladder over de sloot zodat een agent zonder natte voeten te halen het weiland in kon rennen op zoek naar de gevluchte chauffeur. 

Politie-eenheden reden snel naar de andere kant van het weiland om ook daar te zoeken. Ondertussen kwam de bergingsdienst ter plaatse om het busje van de veroorzaker af te slepen. De politie heeft onderzoek verricht.

Bij het busje van de vluchtende bestuurder werden lege flessen drank en een kratje bier gevonden. Of de bestuurder al gevonden is, is nog niet bekend, later een update. De N206 is enige tijd afgesloten geweest.

Foto’s + video: Blik Op Noordwijk.