Datum: 21-01-2022 - 09:29

01
jan
'22
Blik Op Noordwijkerhout boekt opnieuw record en gaat in 2021 over de grens van 2 miljoen bezoekers.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Blik Op Noordwijkerhout boekt opnieuw record en gaat in 2021 over de grens van 2 miljoen bezoekers.

De nieuwswebsite Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk sluit dit 2e corona-jaar in 2021 toch uitermate positief af. De bezoekersaantallen van BON in het jubileumjaar van 2020 stegen met maar liefst 40% en we zaten toen dicht tegen de grens van 2 miljoen bezoekers aan. Maar nu een jaar later en heel wat nieuwsberichten verder kunnen we u melden dat we in 2021, voor de eerste keer in ons 11-jarig bestaan...

de voor ons magische grens van 2 miljoen bezoekers wel hebben behaald. De redactie van BON is bijzonder trots dit bezoekersrecord en het behalen van deze mijlpaal.

We danken dan ook onze vele en vaak trouwe volgers voor al die nieuwsgierige bezoekjes aan BON. Ook veel dank aan de adverteerders van BON in al die jaren, want zonder hen is het runnen van een lokale nieuwswebsite financieel niet mogelijk.

In 2022 zijn we alweer 12 jaar online met onze nieuwswebsite en ook in dit nieuwe jaar houdt de redactie van BON als eerste zijn Blik gericht Op Noordwijkerhout en De Zilk en het laatste nieuws van, voor en over Noordwijkerhout, De Zilk en natuurlijk ook van de gemeente Noordwijk. 

De redactie van BON wenst iedereen een gezond en gelukkig en nieuwsgierig 2022 toe. 

Blik Op Bollenstreek:
De BlikOp-collega's Wendy van Blik Op Noordwijk en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zeer goed nieuws in 2022:
In 2022 gaan we ook een grote stap maken in het nog beter en sneller bereikbaar maken van onze nieuwsberichten voor al onze trouwe volgers. Maar daar binnenkort meer goed nieuws over, waar we als redactie van de drie Blik Op's in de Bollenstreek zelf ook heel blij van worden.....

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijkerhout.
De website Blik Op Noordwijkerhout is, doordat we al 11 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoekt en die ligt hoger dan het aantal inwoners van de gehele gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijkerhout, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..