Datum: 25-01-2022 - 15:29

29
dec
'21
John organiseert romantisch diner op wielen voor Joke bij De Witte Kerk. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

John organiseert romantisch diner op wielen voor Joke bij De Witte Kerk. (foto's)

Helaas blijven door de coronamaatregelen de restaurants in ieder geval tot half januari nog gesloten. Lekker met zijn allen of romantisch met twee uit eten zit er dus even niet in. Maar niet iedereen laat zich zomaar uit het veld slaan en kijkt of er toch nog een romantisch diner is te organiseren voor de 'Liefde van zijn leven'. Precies 36 jaar geleden leerden ze elkaar kennen, zoals zoveel...

jongeren in die tijd in een discotheek in Noordwijk en bij het volgende koppel was dat The Grand. John en Joke Brouwer werden die avond aan elkaar voorgesteld en zijn tot de dag van vandaag een mooi koppel.

Volgens Joke is John een echte romanticus en verzint hij iedere keer wat leuks om haar te verrassen zoals op huwelijks- of Valentijnsdag. De datum 28 december is de dag van het verkering krijgen en daar hoort volgens John een romantisch diner bij.

John kijkt niet wat er niet kan maar wat er wel mogelijk is en je dan toch nog houden aan de coronamaatregelen. Het voordeel van John is dat hij commercieel-directeur is bij het bekende taxi- en touringcarbedrijf Brouwer Company in Noordwijk.

Zonder dat Joke het wist versierde John de VIP-Taxibus van hun bedrijf van binnen romantisch in met hartjes, de letters LOVE en het getal 36. Dinsdagavond werden ze opgehaald door een privéchauffeur en reden ze naar de Witte Kerk in Noordwijkerhout.

Aangezien je wel eten mag ophalen had John bij Restaurant Het Wapen van Noordwijkerhout geregeld dat er een diner werd gebracht in de VIP-Taxibus. Onder de verlichte bomen rondom De Witte Kerk hadden John en Joke in de luxe bus een superromantisch diner met zijn tweeën en dat lieten ze zich goed smaken.

Foto's BON.