Datum: 21-01-2022 - 08:18

21
dec
'21
VVSB-meiden MO11-1 twee keer kampioen op één toernooi.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

VVSB-meiden MO11-1 twee keer kampioen op één toernooi.

Afgelopen zaterdag 18 december namen de VVSB-meiden van team MO11-1 mee aan het VVToernooi district West II in Oud-Beijerland; goed voor de wedstrijdervaring en teamspirit. Het team was er klaar voor en stond op 'aan'. Direct na de eerste aftrap in de poulefase gingen ze op volle kracht vooruit, op naar het doel van de tegenstander! De duels vonden plaats tussen MO11 teams uit een wijde regio en...

in de poulefase werd er gespeeld tegen Binnenmaas, Zestienhoven en DSVP. Na winnaar te zijn geworden van de poulefase werd er in de halve finale overtuigend gewonnen van ASC. 

Na de knappe winst in de halve finale werd het een spannende finale tegen opnieuw Binnenmaas. Deze eindigde onbeslist en moesten penalty’s uit gaan maken wie de winnaar zou worden. Wat een spanning, want die penalty moet je maar durven nemen. Gelukkig zijn er genoeg VVSB-meiden met lef én een goed schot in de benen.

En de keeper van VVSB hield gelukkig het hoofd koel. De ogen waren op de bal en ze was er klaar voor om die ballen te stoppen. En dat is gelukt! De meiden van VVSB doen het gewoon en zijn verdiend kampioen geworden in categorie 2. Het team van Quick, de 'rivalen' van VVSB uit de normale competitie, werden kampioen in de categorie 1.

Tevens werden de meiden van VVSB MO11-1 uitgeroepen tot de 'Sportiviteitskampioen' van het toernooi, wat een eer. Deze sportiviteitsprijs wordt toegekend aan het team dat over alle wedstrijden het meest aanvallend OP DE BAL speelt, wel vecht voor de bal maar geen onnodige overtredingen maakt en zich verbaal ook netjes gedraagt.

Dit laatste geldt ook voor de ouders en coaches langs de lijn, positief, opbouwend, complimenteus. Ook naar de tegenstanders. Kortom, een 'complimenten award' voor het team en begeleiding van VVSB MO11-1. En daar hebben ze met zijn allen niet eens hun best voor hoeven doen, want sportief dat zijn ze gewoon.

Team VVSB MO11-1:
Lotte Warmerdam, Mila Pennings, Jill Nederstigt, Nour Mir, Nina Renzenbrink, Suus Klein, Lisa Schouls, Elise Braam, Noa Aanhane, Fleur Kerkvliet, Minke van Denzen. Trainers: Klaas Schouls en Danielle van Denzen.

Foto's PR.