20
dec
'21
Dierenhoeve ontvangt eindejaar-knaller € 10.000,- van Kringloopwinkel Voorhout.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Dierenhoeve ontvangt eindejaar-knaller € 10.000,- van Stichting Kringloop Voorhout.

Op maandagmorgen 20 december heeft Kinderboerderij De Dierenhoeve met veel vreugde een donatie van maar liefst € 10.000,- mogen ontvangen van de Kringloopwinkel op de Herenstraat uit Voorhout. Bestuursleden Toos Plug en Dirk Dekker overhandigden de cheque met de eindejaar-knaller aan Dierenhoeve-voorzitter Astrid Warmerdam en bestuurslid Martijn Bilars. Deze bijdrage zal in zijn geheel gebruikt...

gaan worden voor de verhuizing van de Dierenhoeve die op dit moment al volop in gang is gezet. (zie foto's gereedmaken tijdelijke locatie) Dit is al de derde keer in de afgelopen jaren dat De Dierenhoeve ondersteund wordt door Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout en daar is de Kinderboerderij natuurlijk super blij mee en dankbaar voor.

Ook Adest Musica Sassenheim, Zeemanskoor Noordwijk en Bolero Voorhout ontvangen op het eind van dit jaar een cheque van Stichting Kringloop Voorhout.

Stichting Kringloop is 23 november 2017 met 23 vrijwilligers gestart aan de Herenstraat te Voorhout. De doelstelling is om zich in te zetten voor goede doelen in de gemeente Teylingen en de randgemeenten. Goede Doelen kunnen een donatie aanvragen en dan wordt er door de vrijwilligers gestemd of dit gehonoreerd wordt.

De aanvraag van De Dierenhoeve is met 90% van de stemmen goedgekeurd! Dit geeft aan dat de kringloopwinkel De Dierenhoeve een zeer warm hart toedraagt!

Foto's BON: overhandiging cheque en gereedmaken tijdelijke locatie Dierenhoeve.