Datum: 25-06-2022 - 12:38
19
dec
'21
Bouwupdate december 2020 Landgoed in den Houte. (foto's+dronefilmpje)
Geschreven door Landgoed in den Houte

Bouwupdate december 2021 Landgoed in den Houte. (foto's+dronefilmpje)

Nieuwsbrief Landgoed in den Houte: In de winter komt de natuur tot rust. Maar op Landgoed in den Houte lijkt het wel lente. Tussen de kale bomen is iets moois aan het groeien. Stap voor stap worden de contouren van de nieuwe woningen zichtbaar. Er worden funderingen gelegd, waterpartijen gegraven en oude tuinen in ere hersteld. In deze nieuwsbrief geven we je een kijkje in de huidige ontwikkelingen...

Parkappartementen en Engelse tuin (zie foto)
Laagje voor laagje worden de parkappartementen aan de Engelse tuin opgebouwd. Het kleinschalige appartementencomplex heeft de uitstraling van een luxe landhuis. De 14 ruime en luxe appartementen bieden vrij uitzicht op de groene omgeving. Ook in de Engelse tuin wordt hard gewerkt. De tuin wordt opgeknapt en in ere hersteld.

Waterpartij Waterweide (zie foto)
Deelplan Waterweide wordt helemaal omringd door water. Daarvoor is de bestaande waterpartij verder uitgegraven. De natuur zelf gaat ons een handje helpen in het bedekken van de oevers. Bedenk hoe mooi het zal zijn als hier straks gras, bloemen en rietpartijen groeien!

De Lanen 2 (zie foto)
De Lanen is het eerste en grootste deelplan van Landgoed in den Houte. De Lanen deelplan 1 wordt al bewoond en De Lanen Deelpan 2 is in aanbouw. Op dit moment is voor alle woningen het hoogste punt bereikt!

Langehorst appartementen (zie foto)
Aan de rand van het landgoed zijn de fundamenten gelegd voor de twee appartementencomplexen van deelplan Langehorst. Een goed begin van de bouw van eigentijdse appartementen in een bosrijke omgeving.

Foto's en dronefilmpje PR. Klik hier voor het dronefilmpje december 2021.