18
dec
'21
Scholen uit Hirado sluiten hun bezoek aan Noordwijkerhout af. (foto's)
Geschreven door Stichting Hirado-Noordwijk
Foto's Redactie BON

Enthousiaste fotografen gezocht voor samenwerkingsproject met Hirado Japan.

Ben of ken jij een fotograaf, in professionele zin of als hobby, die warm wordt bij het idee om de fotografie-passie te kunnen delen met enthousiaste fotografen uit Japan? Dan is de Stichting Hirado-Noordwijk op zoek naar jou! De gemeente Noordwijk heeft al sinds 2011 een officiële stedenband met het Japanse Hirado, in de prefectuur Nagasaki. Stichting Hirado-Noordwijk geeft uitvoering aan het gemeentelijk beleid...

omtrent de stedenband. In het kader van de viering van dit eerste decennium wordt momenteel een samenwerkingsproject opgezet tussen de officiële fotoclub in Hirado en enthousiaste fotografen uit (de buurt van) Noordwijk.

Gedacht wordt om bijvoorbeeld elkaars werk aan elkaar te presenteren, van elkaar te leren, elkaar te inspireren en een fototentoonstelling op te zetten in zowel Hirado als in Noordwijk.

En wie weet, als de pandemie ten einde is, dat er ook in real-life kan worden ontmoet! Meer weten of aanmelden? Wend je dan vóór 5 januari tot Sjef van Leeuwen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.