Datum: 31-03-2023 - 18:49
Geniet met Pasen van een Paasontbijt, Paasbrunch of Paasdiner bij:
Como & Co, Eeterij de Beleving of Landgoed Tespelduyn. Klik hier!
Klik hier voor alle (weekend)acties!

 

15
dec
'21
NZLokaal stelt vragen aan het college over: Onveilige verkeerssituatie ‘s-Gravendamseweg. (N443).
Geschreven door NZLokaal
Foto's Redactie BON

NZLokaal stelt vragen aan college over: Straatverlichting Noordwijkerhout en De Zilk.

Het raadslid Richard Brouwer (NZLokaal) dient de volgende technische vragen in over straatverlichting aan de Gooweg, de Langelaan en in De Zilk. Er is gestart met de vernieuwing van de straatverlichting langs het fietspad van de Gooweg. De masten zijn inmiddels geplaatst. Een gedeelte van de lichtmasten aan de Noordwijkse kant werken nu. Maar juist in het donkerste gedeelte van het fietspad...

waar veel bomen staan, branden de lampen nog niet. Nu zeker in deze donkere periode van het jaar en met het slechte weer is het veilig als deze verlichting snel gaat branden. Want iedere dag maken honderden scholieren gebruik van dit fietspad. Dit geldt ook voor het fietspad langs het bos tussen de Gooweg en de oprit van de N206.

Vraag 1:
Wanneer zal de straatverlichting langs het fietspad van de Gooweg in zijn geheel aangesloten zijn?

Vraag 2:
Zijn er plannen om ook het fietspad tussen de Gooweg en de oprit van de N206 van lichtmasten met slimme verlichting te voorzien?

Vraag 3:
We vragen tevens aandacht voor de lichtmasten die in De Zilk al langere tijd buiten werking zijn. Ondanks meerdere meldingen hiervan, is deze verlichting nog niet ‘gefixt’. Wanneer worden deze lichtmasten gerepareerd?

Richard Brouwer
NZLokaal