Datum: 02-10-2022 - 07:53
11
dec
'21
Floor Hogervorst Zwemvereniging Noordwijkerhout zwemt 4 persoonlijke records op NJJK. (foto's)
Geschreven door Zwemvereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Floor, Pien en Suuz van Zwemvereniging Noordwijkerhout nemen dit weekend deel aan NK-Junioren 2021. (zie livestream)

De KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond) organiseert jaarlijks in samenwerking met enkele van haar verenigingen een groot aantal Nationale Kampioenschappen. Dit weekend worden van 10 t/m 12 december de Nederlandse Kampioenschappen voor Junioren korte baan 2021 georganiseerd in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven...

Van de Zwemvereniging Noordwijkerhout wisten maar liefst drie plaatselijke zwemtoppers zich knap hiervoor te plaatsen. Floor en Pien Hogervorst en Suuz Griekspoor verschijnen dit weekend op verschillende zwemonderdelen aan de start van het NK voor Junioren.

Als Zwemvereniging Noordwijkerhout zijn wij natuurlijk super trots op de deelname van de drie meiden, zeker gezien de vervelende gevolgen voor zwemtrainingen na de brand in de Schelft en de sluiting van het zwembad nu een jaar geleden.

De leden van ZVN wensen Floor, Pien en Suuz veel succes en plezier bij de zwemwedstrijden en u kunt onze Noordwijkerhoutse zwemtoppers volgen via een livestream https://www.swimcup.nl/njk/. Later volgt nog een verslag van de zwemwedstrijden en de resultaten.

Foto's PR.