Datum: 23-01-2022 - 06:05

08
dec
'21
Familieberichten (huwelijk) op Blik Op Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Familieberichten '50-jarig huwelijk Kees en Corrie Jansen'.

In ons familieberichten-huwelijksitem op Blik Op Noordwijkerhout, geven we graag aandacht aan bruidsparen die 12-1/2, 25, 50, 60 of 65 jaar getrouwd zijn. Vieren jouw vader en moeder, opa en oma, oom en tante of buurman en buurvrouw uit Noordwijkerhout of De Zilk binnenkort hun huwelijksjubileum? Laat het dan de redactie van Blik Op Noordwijkerhout met foto's en tekst weten...

We kunnen voor de grote dag alles voorbereiden en het kan bijvoorbeeld als verrassing aan het bruidspaar aangeboden worden. Tip Blik Op Noordwijkerhout en stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er zijn geen kosten aan verbonden. BON ontvangt dan graag digitaal een trouwfoto en een leuke recente foto van het bruidspaar. Voor de eventuele tekst kunt u de verschillende items aanhouden: huwelijk en gezinssamenstelling, eerste ontmoeting, werk, hobby's, feest.

GOUD
Kees en Corrie Jansen
50 jaar getrouwd
8 december 1971 - 8 december 2021

 

Kees en Corrie leerden elkaar 52 jaar geleden kennen op de kermis in Noordwijkerhout. Ze trouwden in 1971 om vervolgens te verhuizen naar Lelystad en later nog naar Almere. Maar ze kregen uiteindelijk toch heimwee en gingen in 1992 met hun drie kinderen terug naar Noordwijkerhout. Nu in 2021 zijn ze de trotse opa en oma van 5 kleinkinderen en 3 bonus kleinkinderen. En wat zijn het een geweldige ouders en grootouders.

Corrie doet nog graag een bakkie op het dorp en vindt ze het leuk om kaarten te maken. Kees fietst en wandelt graag een flink aantal uren op een dag. In de herfstvakantie is het bruidspaar 5 dagen weggeweest met het hele gezin en wat hebben ze genoten en gelachen. Vrijdag 10 december is er met familie en vrienden nog een heerlijke high-tea om dit geweldige lieve stel in het zonnetje te zetten.

Van harte gefeliciteerd

en heel veel liefs,

Justin en Sylvia.
Anouk en Karsten
Kevin

Helma en Michel
Quint en Floortje
Luna, Thymo

Renate en Puck