Datum: 23-01-2022 - 08:08

03
dec
'21
Oude tijden herleven! Tonneprossers gezocht, meld je snel aan.
Geschreven door Tonneproscommisie der Kaninefaaten

Prins 'Heen en Weer' zoekt nieuwe Tonneproscollega's.

De Tonneproscommisie der Kaninefaaten is namens Prins 'Heen en weer' naarstig op zoek naar rap van de tongriem gesneden Proskandidaten. Oude tijden herleven. Vele ervaren rotten schitteren al jaren op het podium van Café Van der Geest. De jeugd is in opkomst. Wie herinnert zich niet hun magistrale optredens. Als laatste jeugdige maakte Piero zijn debuut. Wil jij als Tonneprosser de politiek en andere lokale...

gebeurtenissen van de afgelopen jaren op de hak nemen? Geef een boost aan je carrière en meld je dan snel aan! Wie de functie Tonneprosser op zijn CV heeft staan, geeft aan over een flinke dosis humor en goede contactuele eigenschappen te beschikken.

Prinses “Ciclista” vraagt zich af waar de dames Prossers blijven. Zij is zich ervan overtuigt dat er onder hun zich zeer goede talenten bevinden. Tijd om mee te doen aan het Tonneprossen op 21 januari 2022. Je staat er niet alleen voor.

Alle kandidaat-prossers komen vooraf met Prins 'Heen-en-Weer' oud-winnaars en prossers een of meerder avonden bij elkaar om de pros voor te bereiden. Een gezellige en inspirerende avond om je collegiaal voor te bereiden op de leukste avond van het jaar in Groot Kokkerhout.

Kom je met je medekandidaten voorbereiden op deze mooie avond. Leeftijd speelt geen rol! Belangrijk zijn: met het hart op de tong kunnen spreken en het hebben van een Kokkerhouts hart. Ga jij de uitdaging aan en bezorg jij de Kokkerhouters een avondje gieren lachen en brullen?

Ben jij lekker gebekt en een gangma(a)k(st)er op feesten en partijen? Meld je aan bij bij Ruud Hooghiemstra ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; telnr. 0252-375307) of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto BON.