Datum: 23-01-2022 - 07:26

03
dec
'21
Er komt een 5e seizoen van Chateau Meiland en komen de Meilandjes weer terug naar Noordwijkerhout?
Geschreven door Redactie BON > Gidie Vogels

Superfan Wil uit Noordwijkerhout reikt 'Guidinc. Streaming Video Award' uit aan de Meilandjes. (foto's+filmpje)

Via diverse streamingsdiensten in Nederland worden films, series en documentaires uitgezonden. Jaarlijks wordt door streamingsdienst Guidinc. de publieksprijzen uitgereikt aan de beste films, series en documentaires die zijn uitgezonden. De winnaars ontvangen de Guidinc. Streaming Video Award. Dit jaar viel onder andere de serie van de bekende familie Meiland uit Noordwijk(erhout) in de prijzen...

 

Een paar dagen voor de overhandiging van de prijs werd op de fanclub pagina van de familie Meiland gevraagd wie er als superfan de prijs wilde uitreiken aan de Meilandjes.

Wil Bijlemeer uit Noordwijkerhout had gereageerd en tot haar grote verrassing werd ze door de productie gebeld of ze mee wilde om de prijs te overhandigen. Daar hoefde Wil niet lang over na te denken. Dus op naar de Zuid in Noordwijk!

Het was ter plaatse even wachten op (de ook in Noordwijkerhout geboren) Martien, maar al snel kwam hij aan met de auto en werd ‘overvallen’ door de cameraploeg.

Martien en Erica Meiland namen zichtbaar verbaasd en verrast de Award aan uit handen van Wil. Een flesje drank mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Het was voor de Noordwijkerhoutse superfan Wil een fantastische belevenis!

Uitreiking door Wil tijdens de Award-uitzending en haar bijdrage is al gelijk in het begin van het filmpje. Daaronder ziet u de foto's van Wendy Weijers.