Datum: 16-05-2022 - 09:58
30
nov
'21
Keiebijters vervangen na 30 jaar Vriendenpas voor Donateurspas in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV De Keiebijters

Keiebijters vervangen na 30 jaar Vriendenpas voor Donateurspas.

Alle ‘Vrienden van de Keiebijters’ hebben onlangs een schrijven ontvangen waarin duidelijk wordt gemaakt dat de carnavalsvereniging na 30 jaar stopt met de bekende ‘Vriendenpas’. Hier is lang over nagedacht en omdat de Keiebijters beseffen dat de ‘Vriendenpas’ voor een flink aantal mensen iets speciaals is, wil men duidelijk maken waarom dit besluit is genomen. De ‘Vrienden van de Keiebijters’...

zijn opgericht in de tijd dat de feesten van de carnavalsvereniging niet meer plaats konden vinden in de toneelzaal van de St. Bavo omdat deze door de brand was verwoest. De feesten werden daarna gegeven in de feesthal die elk jaar werd gehuurd en qua oppervlakte steeds groter werd. Hiervoor waren financiële middelen nodig en door de oprichting van de Club van 100 die overging in de ‘Vrienden van de Keiebijters’ was dit mogelijk.

Door de verhuizing van het St. Bavo terrein naar een vaste locatie op de Ambachtsweg, zijn er directe gevolgen voor de vereniging merkbaar. De vergunningen die aangevraagd moeten worden hebben verplichte kaders vanwege de veiligheid bij onze feesten. Zo is er een maximaal aantal mensen toegestaan bij de feesten en daar houden wij met onze kaartverkoop rekening mee.

Tijdens het laatste seizoen op onze nieuwe feestlocatie werd snel duidelijk dat (ondanks dat evenementen uitverkocht waren) niet alle kaarten werden gebruikt. Het blijkt dat er een groot aantal ‘Vrienden van de Keiebijters’ hun vriendenpas maar voor 1 of 2 evenementen gebruikt of zelfs helemaal niet.

Hiermee houden zij dus kaarten vast waardoor er andere bezoekers niet naar binnen konden, wij hebben ons te houden aan het max aantal bezoekers incl. gereserveerde kaarten (vriendenpassen) zoals vermeld in de vergunning.

Daarom stappen wij over van een ‘Vriendenpas’ naar een donateurspas. Een donateur heeft hiermee recht om als eerste groep kaarten te kopen voor de evenementen waar zij naar toe willen en de overige kaarten kunnen dan weer de vrije koop in.

Alle vrienden hebben een schrijven gehad waarin gevraagd is of de pas omgezet mag worden naar een donateurspas, heeft u nog niet gereageerd doe dit dan nog voor 1 december 2021. Passen die overblijven worden na deze tijd gebruikt voor mensen op de wachtlijst.

Reageren kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie zie de website www.dekeiebijters.nl en Facebook-pagina Keiebijters.

Foto's PR feestlocaties Keiebijters.