Datum: 25-06-2022 - 12:24
29
nov
'21
Landgoed in den Houte: Verkoop 54 woningen 'De Lanen' Deelplan 3 van start gegaan in Noordwijkerhout.
Geschreven door Landgoed in den Houte

Landgoed in den Houte: Binnenkort 39 woningen Waterweide in de verkoop, het ultieme eilandgevoel.

Geniet van een luxe woning aan het water die van alle gemakken is voorzien. Deelplan Waterweide op Landgoed in den Houte is omgeven door water en gericht op rustig wonen in het groen. Daardoor ervaar je hier altijd het ultieme eilandgevoel. Elke woning ligt met de voor- of achtergevel bijna aan het water. Het eiland is op vijf plekken verbonden met de rest van het landgoed, maar slechts één is toegankelijk voor auto’s....

Zo weet je zeker dat het hier heerlijk rustig is en kinderen fijn kunnen spelen. Elke dag een vakantiegevoel! Zie jij jezelf hier al wonen? Het deelplan Waterweide gaat eind december of begin januari in verkoop. Meld je dan nu vrijblijvend aan voor dit deelplan! Zo mis je niet van het laatste nieuws omtrent Waterweide.

Nieuwe beelden online!
Je hoeft niet te wachten tot de start verkoop om meer te ontdekken over de nieuwe woningen. We hebben de website aangevuld met nieuwe informatie, zoals levensechte impressies die je een goed beeld geven van hoe de woningen eruit gaan zien. Er zijn vier verschillende types, maar ook binnen de types is er veel variatie.

De architectuur is gevarieerd en stijlvol, en tegelijk ook rustig. Met natuurlijke kleuren en materialen die aansluiten bij de groene omgeving. Let ook eens op de bijzondere zijgevels van enkele woningen die op een zichtlocatie liggen. Welke woning is jouw favoriet?

Omgeven door water en groen
Waterweide bevindt zich op de plek van de voormalige Dierenhoeve. Het terrein is iets lager gelegen dan de rest van het landgoed, wat het unieke karakter nog eens versterkt. Je geniet van extra privacy doordat de woningen 1,5 meter boven het waterpeil en 0,8 meter boven het wandelpad liggen.

Op deze plek worden 39 woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kapwoningen en kleinschalige woonblokken van drie tot zeven woningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 125 tot 172 m². Door de verschillen in grootte en vorm is er volop keuze in woningtypes, maar allemaal zijn ze heerlijk ruim en omgeven door water en groen.

Autoluw
Wonen in Waterweide betekent niet alleen genieten van een comfortabele nieuwbouwwoning, maar ook van de natuur. Want welke woning je ook kiest, overal heb je uitzicht op het water op de groene omgeving. De waterpartijen worden uitgebreid en langs het water worden wandelpaden en een speelweide aangelegd. Voor de auto’s is er slechts één toegangsweg die uitkomt op de parkeerplaatsen in de binnenhofjes tussen de woningen. Zo kun je lekker dicht bij de woning parkeren en toch uit het zicht.

Warm metselwerk, natuurlijke tinten
De woningen zijn ontworpen in een stijlvolle architectuur die overeenkomsten vertoont met de andere woningen op het landgoed, maar toch een heel eigen stijl heeft. De woningen kenmerken zich door een warm, gemêleerd metselwerk in natuurlijke tinten, smalle ramen en sfeervolle houten accenten.

Hier en daar is een tuitgevel toegepast, die het gevelbeeld verrijkt en meer ruimte geeft op de tweede verdieping. Enkele woningen die op een zichtbare plek gelegen zijn hebben een bijzondere zijgevel gekregen, met fraai verticaal raamwerk dat je ook terugziet in de tuin, en een brede dakoverstek van 1,5 meter.

Kaarten/foto's PR. Luchtfoto BON.