Datum: 30-06-2022 - 06:30
28
nov
'21
Prinsbekendmaking van CV De Tulpkabouters in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON

Prins Robin de Robot...oh nee...Prins X de 7e Prins der Tulpkabouters. (foto's en filmpjes)

Net als de Prinsbekendmaking van de Keiebijters op zondag 14 november kon ook, door de afgekondigde coronamaatregelen, de nieuwe Prins der Tulpkabouters niet bekend worden gemaakt op zaterdagavond 13 november. Zondagavond 28 november werd er online afscheid genomen van het oude Prinsenpaar, maar niet zomaar een Prinsenpaar. Want Prins Zeus en Prinses Hera gaan de geschiedenisboeken in...

als het Prinsenpaar dat maar liefst 2 jaar lang de Tulpkabouters heeft mogen voorgaan. Bijna hadden zij dus voor een 3e jaar mogen aanblijven, maar er is op dezelfde zondagavond toch nog een nieuwe 7e Prins der Tulpkabouters via de sociale media online bekendgemaakt.

Er werden drie filmpjes getoond op de Facebook-pagina van de Tulpkabouters, bij het eerste filmpje werd er afscheid genomen van Prins Zeus en Prinses Hera en werd Prins Zeus in het 2e filmpje opgenomen in de senaat. Bij het 3e filmpje werd de nieuwe 7e Prins der Tulpkabouters bekendgemaakt, als eerste kwam 'Prins Robin de Robot' uit de rode muts getoverd.

Maar die was net als de eerste vrouwelijke Premier van Zweden niet heel lang in functie, het korte Prinselijke leven van 'Robin de Robot' ging al snel in rook op. Vervolgens werd het zoeken naar een nieuwe Prins, want er moest er toch eentje komen voor het komende carnaval. 

In het 3e filmpje kwam uiteindelijk de nieuwe 7e Prins der Tulpkabouters tevoorschijn.......maar waar hebben we dat gezicht toch eerder gezien op BON? Hij maakte zich bekend.....als 'Prins X' en hij wil graag de Tulpkabouters voorgaan in het carnaval. Maar wie hij werkelijk is dat houdt hij toch nog even geheim, blijft het voorlopig nog even spannend tot aan het carnaval!

Screenshotfoto's filmpjes.