28
nov
'21
Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) is op zoek naar vrijwilligers in Noordwijkerhout.
Geschreven door Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam

Stichting Ontmoetingscentrum Puyckendam (SOP) is op zoek naar vrijwilligers.

In het centrum gevestigd aan de Pilarenlaan 4, onder de appartementen tegenover de ingang van de Vomar, worden dagelijks activiteiten gehouden. De KBO heeft hier zijn vaste plek, maar ook een aantal andere verenigingen, zoals die van de bridgers, biljarters en klaverjassers. Maar ook de linedancers komen hier wekelijks oefenen, er wordt geschilderd en er zijn yogalessen. Kortom een perfecte ruimte...

voor veel verenigingen, waarbij ook gebruik gemaakt kan worden van de horeca faciliteiten. SOP wordt draaiende gehouden door een aantal onmisbare vrijwilligers. Er is een stichtingsbestuur, mensen die zorgen voor de opening en sluiting iedere dag opnieuw, en een bestuurslid die zorgt dat de voorraden op orde zijn.

Ook zijn er enkele vrijwilligers die de tafels en stoelen elke keer rangschikken voor de diverse activiteiten. Mensen die achter de bar staan en alles weer netje achter laten. Het gebouw wordt schoongemaakt door medewerksters van Provalu voorheen de Mare-groep.

Het ontmoetingscentrum is 's-middags open voor iedereen en is er tijd voor een praatje of om iets te drinken. Nieuwe gastvrouwen en heren zijn zeer welkom om het team van vrijwilligers te komen versterken. Kom in contact met de bezoekers door koffie te schenken bij activiteiten, een bardienst te draaien of andere hand- en spandiensten te verrichten.

Maandelijks is er een rooster. Voor meer info kunt u contact opnemen met Arie Groenen, tel 06-22921959, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Toos van den berg tel 06-55582015. www.sop-puyckendam.nl

Ook verenigingen kunnen contact met ons opnemen voor het huren van vergaderruimte, activiteiten enz. De coronamaatregelen van de Overheid worden door de SOP in acht genomen, neem hier notitie van.

Het bestuur

St. Ontmoetingscentrum Puyckendam.