Datum: 06-06-2023 - 07:31
28
nov
'21
Popkoor Bloom 'niet te stoppen' bij het theaterconcert in De Muze. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Popkoor Bloom 'niet te stoppen' bij het theaterconcert in De Muze. (foto's + update verslag Bloom)

De uitvoering van de twee theaterconcerten van Popkoor Bloom 'Vrijheid: Niet te stoppen!', heeft heel wat voeten in de aarde gehad voordat ze definitief door konden gaan in Theater De Muze in Noordwijk. Ze stonden oorspronkelijk gepland op 14 en 15 maart van dit jaar, maar helaas moesten deze concerten wegens de coronamaatregelen worden uitgesteld. Er werden destijds twee nieuwe data gevonden..

namelijk zaterdag 27 november en zondag 28 november 2021. Maar ook de doorgang van deze twee optredens in dit weekend, leken de huidige problemen van de coronapandemie opnieuw roet in het eten te gooien. Met wat schuifwerk werd het optreden van zondag verplaatst naar zaterdagmiddag en kan het optreden van zaterdagavond toch ook nog doorgaan.

Na maanden van intensief en hard werken was men klaar voor het eerste theaterconcert van Popkoor Bloom in haar 14-jarig bestaan. Meer dan 80 mensen werkten er aan mee. Zangers, musici, dansers en technici, iedereen was er zaterdagmiddag 27 november klaar voor. 

Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van het zeer geslaagde optreden van Popkoor Bloom en haar gasten. We hebben alvast foto's voor u van het eerste theaterconcert op zaterdagmiddag.

Persbericht Popkoor Bloom:

TWEE IN ÉÉN VOOR BLOOM

Dilemma
Nadat jongstleden vrijdagavond bekend werd dat theater De Muze op zondag 28 november maximaal 100 bezoekers mag toelaten, om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, stond Popkoor Bloom voor een lastige keuze om de voorstelling van zondagmiddag te verplaatsen naar zaterdagmiddag 27 november.

Twee voorstellingen
Met twee voorstellingen op één dag werd het thema “Niet te stoppen” voor Bloom letterlijk een feit. De bikkels hebben het laaiend enthousiaste publiek laten genieten van een bruisend programma vol muziek, dans en entertainment. Door steeds wisselende opstellingen en hun energieke uitstraling wist Bloom samen met de vier dansgroepen en het combo de betekenis van “vrijheid” voortreffelijk vorm te geven. Met staande ovaties als resultaat.

Foto's Wendy Weijers.