Datum: 05-12-2021 - 02:35

   

23
nov
'21
Gezocht: Kokkerhouts muzikaal carnavalstalent, kom jij in de 'Spotlight' staan?
Geschreven door CV De Kaninefaaten

Gezocht: Kokkerhouts muzikaal carnavalstalent, kom jij in de 'Spotlight' staan?

Voor het nieuwe evenement 'Spotlight' is Carnavalsvereniging de Kaninefaaten op zoek naar muzikale uitblinkers die graag op een podium staan en het publiek willen vermaken. Op zondagmiddag 16 januari 2022 vanaf 14.30 uur kun jij op het podium in Residentie Café van der Geest in de Zeestraat jezelf in de 'Spotlight' zetten. Je kunt meedoen met een van de volgende acts...

- Een zelfgeschreven carnavalslied, je eigen tekst op bestaande melodie, of zelfgeschreven muziek.
- een showtje van max. 15 minuten als feestzanger.
- een hilarisch playback-optreden.
- Of ga je voor 'de uitdaging'! Je krijgt van de organisatie een orkestband van een bestaand lied en jij maakt daarop jouw nieuwe tekst waarin een speciaal woord minimaal 1 keer voorkomt? Lastig, maar ook hilarisch!
- Of kun jij iets waarvan je zegt “ dit moet je gezien hebben”, alles kan in deze categorie als het maar met muziek te maken heeft. Dus speel je een geweldig carnavalslied op je gitaar of heb je een te gekke dans op een echte carnavalskraker of wat nog meer voor leuks. Geef je op!!

Laat jouw creatieve brein eens lekker tekeergaan en doe mee, dit kan als groep of als solist.

Aanmelden kan tot 19 december via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor al je vragen kun je mailen naar dit mailadres en hou onze site en de Socials in de gaten voor de recente informatie.

We zien je heel graag in de 'Spotlight'!