Datum: 08-12-2021 - 10:02

   

19
nov
'21
ODI weer op de planken met komische eenakter 'Deep Scrub'.
Geschreven door Toneelvereniging ODI

ODI weer op de planken met komische eenakter 'Deep Scrub'.

Het is nog spannend of de coronaregels worden aangescherpt, maar zoals het er nu naar uitziet kan toneelvereniging ODI na 23 maanden weer een toneelstuk opvoeren. Twee eenakters eigenlijk, dus twee kortere stukken met een pauze ertussen. Reserveer vanaf nu kaarten voor 10, 11 en 12 december 2021. De Duinpan in de Zilk is de locatie en de regie is in goede handen bij Peter van den Berg...

 

Oscar en zijn moeder
De succesvolle Oscar had liever wees willen zijn, maar zit met zijn moeder opgescheept. Er zit dus maar één ding op: hij moet haar de deur uit zetten. Een zoon en een moeder in een benauwd gevecht om liefde.

Deep scrub
De komische eenakter 'Deep Scrub' speelt zich af in een beautyfarm waar 2 vrouwen zich laten verwennen. Maar als dan een oude bekende opduikt, wordt de sfeer steeds grimmiger…..

U kunt daarbij zijn. Vrijdag 10 en zaterdag 11 december om 20.00 uur en een extra voorstelling op zondag 12 december om 14.00 uur, allen in De Duinpan. De zaal is een half uur eerder open en de Duinpan zal uw corona QR-code controleren.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Suzanne’s Feestshop in Noordwijkerhout, M-Kappers in De Zilk en Drogisterij Letschert in Hillegom voor €10,-. Kaarten kan je ook reserveren online: www.toneelverenigingodi.nl of telefonisch 0252 372978. Als je donateur bent of wordt, betaal je € 10,- voor dit toneelstuk en krijg je de uitvoering in het voorjaar er gratis bij.