Datum: 01-06-2023 - 11:10
16
nov
'21
Popkoor Bloom is opgelucht, voorstellingen gaan door..
Geschreven door Popkoor Bloom
Foto's Redactie BON

Popkoor Bloom is opgelucht, voorstellingen gaan door.

De zangers en zangeressen van Popkoor Bloom beleefde vorige week een aantal spannende dagen toen de berichten kwamen over sluiting van de theaters voor 2 weken. Gelukkig bracht de persconferentie van 12 november duidelijkheid; de theaters mogen open blijven! De voorstellingen “Vrijheid: Niet te stoppen!” van 27 en 28 november aanstaande in theater De Muze gaan door. Na maanden van intensief...

en hard werken staat de voorstelling als een huis. Het is het eerste theaterconcert van Bloom in haar 14 jarig bestaan. Meer dan 80 mensen werken er aan mee. Zangers, musici, dansers en technici; iedereen is er klaar voor. En daarom enorm opgelucht en blij met het door het kabinet genomen besluit om de theaters open te houden.

QR code
Op de website van de Muze staat alle informatie over coronamaatregelen tijdens het bezoek aan het theater. Dus vergeet uw QR code niet mee te nemen!

Kaarten
Er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar, dus boek nu direct! Popkoor Bloom – “Vrijheid: Niet te stoppen!” - Theater de Muze, Noordwijk. Kaarten á € 12,50 verkrijgbaar bij VVV Noordwijkerhout en De Muze. Zaterdag 27 november aanvang 20.00 uur. Zondag 28 november aanvang 14.00 uur. Reeds gekochte kaarten van 14 en 15 maart 2020 zijn geldig.

Vacatures
Bloom heeft vacatures in de bas en tenor partij. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.popkoorbloom.nl

Foto PR.