Datum: 08-12-2021 - 11:11

   

15
nov
'21
Unieke kraamvisites oud-Prinsenpaar der Keiebijters in Noordwijkerhout.
Geschreven door CV De Keiebijters

Unieke kraamvisites oud-Prinsenpaar der Keiebijters. (foto's)

Het komt maar zelden voor, twee kraamvisites bij hetzelfde gezin in één Prinsenperiode. Maar…. in coronatijd is alles anders! Het 55e jubileumpaar der Keiebijters, Prins Nounours en Prinses Curiosa, bracht in juni vorig jaar een bezoekje aan de kersverse ouders Niek van Paassen en Jenny van Paassen-Beelen. Op 28 april 2020 werden zij verblijd met de geboorte van hun eerste kind, dochter Juul (zie foto's)...

Met gepaste afstand werden destijds foto’s’ gemaakt met het Prinsenpaar, de trotse ouders en de pasgeboren Juul. Carnaval 2021 werd helaas afgelast en er werd ook geen nieuw Prinsenpaar bij de Keiebijters gekozen. Op 11 oktober van dit jaar mochten Niek, Jenny en Juul hun tweede telg verwelkomen, zoon Ties.

Nog steeds in functie was er opnieuw een mooie taak weggelegd voor Prins Nounours en Prinses Curiosa. Opnieuw brachten zij, samen met hun adjudant, een bezoekje aan de gelukkige ouders. En…. opnieuw werden de foto’s op afstand genomen.

Jenny als oud-dansmarietje is een echte Keiebijter en een Keietoeter met de trompet, het carnaval is haar met de paplepel ingegoten. Opa Frans en oud-Prins was jarenlang actief bij deze carnavalsvereniging, moeder Corina was jarenlang penningmeester en een jaar Prinses, vader Piet is actief bij de Keietoeters net zoals broer Sjoerd en ook hij is oud-Prins der Keiebijters.

Niek slaat, na de saxofoon bij de Keietoeters, nu de grote trom slaan bij de Koetillers. Met Juul en Ties zal het zeer waarschijnlijk niet anders vergaan. Het carnaval en de liefde voor de muziek zitten deze familie in het bloed!

Foto's PR.